Termeni și Condiții

Bine ați venit pe site-ul PremiumBots.ro. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți legați de următorii termeni și condiții de utilizare.

Acceptarea Termenilor Utilizarea acestui site web implică acceptarea completă a termenilor, condițiilor și notificărilor conținute în acest document.

Conținutul Site-ului Conținutul paginilor acestui site web este destinat informării generale și utilizării dumneavoastră. Poate fi schimbat fără notificare prealabilă. Nu oferim nicio garanție sau asigurare cu privire la acuratețea, timpul, performanța, completitudinea sau potrivirea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru un anumit scop.

Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală Acest site conține materiale care sunt deținute sau licențiate de către noi. Aceste materiale includ, dar nu se limitează la, designul, aspectul, aspectul și grafica. Reproducerea este interzisă, cu excepția cazurilor în care se respectă notificarea de drepturi de autor, care face parte din acești termeni și condiții.

Legături Externe Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri de interes. Odată ce ați folosit aceste legături pentru a părăsi site-ul nostru, nu avem niciun control asupra acelui alt site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce vizitați astfel de site-uri.

Limitarea Răspunderii Nici PremiumBots.ro, nici oricare dintre afiliații săi, furnizorii, partenerii sau terții menționați pe site nu vor fi responsabili pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, cele rezultate din pierderea profitului, pierderea datelor sau întreruperea afacerii) rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

Legea Aplicabilă Utilizarea acestui site web și orice litigiu care decurge dintr-o astfel de utilizare a site-ului web sunt supuse legilor din România.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor PremiumBots.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic acești Termeni și Condiții pentru a vă asigura că sunteți de acord cu orice modificări.